Сніг не злякав: дорожники не допустили транспортного колапсу у столиці

image
3 Грудня 2019, 08:47
Поділитися:

Випробовування першим снігом цього зимового сезону київавтодорівці пройшли успішно. Ще вдень у понеділок спуски і мости обробили спеціальним реагентом. Увечері розмістили техніку в «опорних» пунктах, і як тільки пішов сніг, виїхали розчищати шляхи.

Так, до пізньої ночі  на дорогах Києва працювали 187 одиниць спецтехніки КК «Київавтодор». Ще 231 одиниця була готова виїхати у разі погіршення погодних умов. Про це повідомили у комунальній корпорації.

Зазначимо, що у КК «Київавтодор» уважно слідкують за змінами погодних умов та відповідно до синоптичної ситуації вживають необхідних заходів для безпечного пересування киян і гостей столиці.

Нагадаємо, що в умовах ускладнення погодних умов водіям приватних авто рекомендується за можливості утримуватися від поїздок на власному транспорті та дотримуватися правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Пішоходам рекомендується рухатись тротуарами з обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях, бути обережними та обачливими. Не забувайте, ви також є учасниками дорожнього руху.

Новини Києва – оперативно і лаконічно в Telegram!

Джерело: Вечірній Київ