У центрі столиці відкриють особливий магазин

image
28 Листопада 2019, 19:01
Поділитися:

У Києві відкривається торгівельна мережа, де будуть представлені лише вітчизняні та натуральні продукти. Перший магазин «Сім’я маркетів Villa Milk» відкриють 29 листопада в 13.00 за адресою вул. Саксаганського, 87.

 Ця соціально-економічна ініціатива стала реальністю завдяки агрофірмі «Ольгополь». 

Асортимент магазину приємно здивує столичних ласунчиків: крафтові ковбаси, сири, консервовані та мариновані овочі, молочна продукція власного молокопереробного комплексу, різноманітні корисні солодощі – шоколад, цукерки, зернові батончики, рослинні пасти, мед та багато іншого.

Особливої увагу споживачів заслуговує молочна продукція від Villa Milk. Це виробництво завершеного циклу, що має сертифікат ДСТУ ISO 22 000.

Окрім традиційної лінійки молочних продуктів (молоко, кефір, ряжанка, сметана та йогурти) представлять «молоко для кави» – цей продукт буде корисний тим, хто дбає про фігуру.  А також фахівці радять звернути увагу на особливо смачне пряжне молоко.

Крім того, мережа магазинів «Сім’я маркетів Villa Milk» має свій виробничий цех: пекарню, кулінарію та кондитерську. Шеф-повар запропонує смачні зрази, млинчики з начинкою, гарячі сендвічі, круасани, свіжі салати. У асортименті також буде 40 видів хліба.

У покупців буде можливість замовити їжу в форматі take away або залишитися в затишному залі та покуштувати обрані смаколики та зігрітися запашною кавою чи скуштувати авторський чай.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ