Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)

image
28 Листопада 2019, 18:46
Поділитися:

Фото Сергій Марченко

Вперше у нашому місті відбувся солідний «форум» любителів одного з найпопулярніших на сьогоднішній день у світі видів спортивних єдиноборств, тхеквондо.

Минулої суботи у спортивному залі Бориспільської ДЮСШ відбувся відкритий чемпіонат м. Бориспіль з цього виду спорту у розділах «керугі» та «пумсе». У змаганнях взяли участь спортсмени кількох вікових груп, починаючі з самих юних учасників – дітей віком 6-8 років та закінчуючи досвідченими ветеранами 31-річного віку і старше. Окрім господарів татамі – юних атлетів бориспільської ГО «Дунаміс» у кількості більш 80 спортсменів — помірятися майстерністю зі своїми однолітками у Бориспіль завітали спортсмени з міст Києва, Одеси, Ужгорода та кількох регіонів столичної області. Загальна кількість учасників чемпіонату склала біля 200 атлетів. Змагання тривало більше 11 годин, закінчившись о 21-00. Без спортивних нагород не залишився ніхто. Враховуючи те, що у вікових групах у кожній ваговій категорії було по 3-4 учасника, медалі різного ґатунку отримали всі учасники чемпіонату. Головний трофей чемпіонату, спортивний кубок, вибороли атлети київської СК «Юніор». Господарі татамі на другому місці, а юні тхеквондисти Закарпаття з м. Ужгорода – бронзові призери чемпіонату. У підсумку Бориспільський «Дунаміс» має 16 чемпіонів змагань.

На урочисте відкриття чемпіонату привітати учасників змагань та гостей міста прибули перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук, президент Громадської організації «Дунаміс» та один з головних організаторів цього чемпіонату Хан Дже Сонг, його заступник, головний секретар змагань Семенюк Володимир Петрович, виконуюча обов’язки начальника управління культури, молоді та спорту міської ради Юлія Крутевич, керівники навчальних закладів. В підготовці до чемпіонату взяли участь волонтери СК «Дунаміс», спонсори, працівники управління культури, молоді та спорту міської ради, Бориспільського міського центру спорту та ФЗН, Бориспільської ДЮСШ та інших організацій.

Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)
Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)
Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)Старт олімпійського тхеквондо в м. Бориспіль (фото)

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама