У Броварах відбудуться дні польського кіно

image
27 Листопада 2019, 21:22
Поділитися:

Із 29 листопада по 1 грудня на жителів Броварів чекають дні польського кіно. Глядачам покажуть  три кінострічки, які демонструватимуть польською мовою з українськими субтитрами. Про це повідомляє Броварська міська рада.

Як ідеться в оголошені, покази фільмів відбудуться в МКЦ «Прометей». Вхід вільний.

Офіційне відкриття – 29 листопада о 18:30, цього дня покажуть драму «Післяобрази». У фільми представлена історія видатного польського художника, теоретика мистецтва та педагога Владислава Стшемінського, одного з лідерів польського авангардизму в міжвоєнні роки (від І до ІІ світової війни).

У суботу, 30 листопада, о 16:00 продемонструють художній фільм «Холодна війна». Дії кінострічки розгортаються у 50-ті роки XX ст. Триває холодна війна між соціалістичним і капіталістичним світами. Романтична історія кохання двох зовсім несхожих між собою особистостей розгортається на тлі політичних подій. Проблема вибору, зради, лайки, амбіції. Чи мають герої шанс на щастя?

Показ третьої кінострічки «Як собака з котом» відбудеться 1 грудня о 16:00. У цю комедії поклали реальну історію стосунків двох братів Анджея і Януша, які мають купу претензій один до одного. Конфлікти та суперництва в родині показані з іронічним гумором, щоправда, іноді з гірким присмаком.

Як зазначено в оголошені, захід став можливим за сприяння Міністерства закордонних справ Польщі. Організатором є Польське культурно-освітницьке товариство «Родина», яке об’єднує жителів Броварщини польського походження.

Читайте також: У Броварах покажуть комедію «Вам чай з м’ятою чи з лимоном?»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна Бровари