Про проведення невід’ємних поліпшень нежитлового приміщення по вул. С.Петлюри, 2 в м. Фастів, що знаходиться на балансі Комунального підприємства Фастівської міської ради «Фастівська ЖЕК»

image
26 Листопада 2019, 19:44
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про проведення невід’ємних поліпшень нежитлового приміщення по                              

вул. С.Петлюри, 2 в м. Фастів,

що знаходиться на балансі Комунального підприємства

Фастівської міської ради «Фастівська ЖЕК»

 

Враховуючи лист Дудник Наталії Валентинівни № Д35.3435.4 від 12.11.2019 р. до виконавчого комітету Фастівської міської ради про здійснення нею невід’ємних поліпшень орендованого майна по вул. С.Петлюри, 2 в м. Фастів Київської області, беручи до уваги висновки комісійного обстеження об’єкту від 13.11.2019 р., у відповідності до Порядку надання в оренду майна територіальної громади м. Фастів, затвердженого рішенням Фастівської міської ради від 01.08.2019 р. за № 11-LXI-VII, враховуючи попередню згоду Фастівської міської ради згідно рішення № 31-XLIX-VII від 07.02.2019 р. на проведення невід’ємних поліпшень орендованого нежитлового приміщення, керуючись Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, ст. 25, ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

Погодити Дудник Наталії Валентинівні – орендарю нежитлового приміщення, загальною площею 75,4 кв.м., по вул. С.Петлюри, 2 в м. Фастів Київської області, що перебуває на балансі Комунального підприємства Фастівської міської ради «Фастівська ЖЕК», проведення невід’ємних поліпшень на загальну суму 185 325 грн. 81 коп.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства.

 

 

 

Міський голова                                                                                       М.В.Нетяжук

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів