У Броварах стартує «директорський іспит»: графік першого засідання конкурсних комісій

image
26 Листопада 2019, 18:42
Поділитися:

Як раніше повідомляла «Трибуна Бровари», місцеве управління освіти і науки оголосило конкурс на заміщення вакантних посад 8-ми директорів шкіл: №№ 1, 2, 6, 7, 9, 10, гімназії ім. Степана Олійника та Навчально-виховного комплексу.

Початок відбору стартував 11 листопада, але на посаду директора гімназії ім. Степана Олійника ‒ 5 листопада. Загальна тривалість конкурсу становитиме не більше 2-х місяців з дня його оголошення.

Перше засідання конкурсних комісій з відбору кандидатур на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти проведуть 2 грудня 2019 року за таким графіком:

9:00 директор школи № 1;
10:00 директор Броварського навчально-виховного комплексу;
11:00 директор школи № 10;
13:00 директор школи № 2 ім. Василя Сухомлинського;
14:00 директор школи № 6;
15:00 директор школи № 7;
16:00 директор школи № 9.

 

Конкурсні заходи відбудуться в приміщенні малої зали адміністративної будівлі на вул. Гагаріна, 18, 3 поверх. Перше засідання з відбору кандидатур на заміщення вакантної посади директора Броварської гімназії ім. Степана Олійника проведуть 5 грудня 2019 року о 10:00.

Сам конкурс проходитиме в три етапи.

І етап ‒ перевірка знання законодавства. Із загального переліку обирається 25 тестових питань. Кожне з них передбачає варіанти відповідей, один з яких є правильним. До наступного етапу конкурсу буде допущено кандидата, що подолає пороговий рівень балів (50+1).
ІІ етап ‒ вирішення ситуаційного завдання. Кандидати, які під час розв’язання ситуаційного завдання отримали 0 балів, вважаються такими, що не пройшли конкурс.
ІІІ етап ‒ презентація перспективного плану розвитку закладу освіти. Кожен кандидат публічно та відкрито презентує свій план державною мовою. Виступ повинен тривати не більше 10 – 15 хв. Кандидати, які під час презентації отримали середній бал 0,5 або нижче, вважаються такими, що не пройшли конкурсний відбір.

Нагадаємо, за інформацією начальника юридичного управління Броварської міськради Олександра Каштанюка, після закінчення терміну контракту в директора 2-ої школи управління освіти і науки перевірило контракти директорів всіх броварських шкіл. Після цього вирішили привести їх у відповідність із законом шляхом проведення конкурсів.

Читайте також:

Конкурси на посади директорів шкіл та садочків: чи відбудуться вони в Броварах?
Броварах шукають директорів для 8 шкіл: контракти прострочено, конкурс проводять терміново?

 

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна Бровари