Про деякі питання щодо надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів у 2020 році

image
26 Листопада 2019, 12:55
Поділитися:

                                                                                           Проект

 

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р I Ш Е Н Н Я

 

Про деякі питання щодо надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів у 2020 році

 

З метою розвитку партнерства з громадськими організаціями ветеранів та залучення їх до розв’язання проблем цільових груп населення м. Фастова, а також забезпечення ефективного і прозорого використання коштів міського бюджету, відповідно до Національної стратегії розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки, затвердженої Указом Президента України від 26 лютого 2016 року № 68/2016, постанов Кабінету Міністрів України № 1049 від 12.10.2011 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації)  яких надається  фінансова  підтримка», № 156 від 14.02.2018 «Деякі питання надання фінансової підтримки громадським об’єднанням ветеранів», керуючись п.22 ч.1 ст.26 та ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1.Затвердити Порядок проведення конкурсу із визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями ветеранів, для реалізації яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету (додаток 1).

2.Затвердити Порядок використання коштів міського бюджету, які надаються громадським організаціям ветеранів (додаток 2).

3.Затвердити Положення про проведення перевірки достовірності інформації, зазначеної у конкурсній пропозиції (додаток 3).

4.Затвердити Положення про проведення моніторингу виконання (реалізації) програм (проектів, заходів) громадськими організаціями ветеранів, які отримують фінансову підтримку за рахунок бюджетних коштів (додаток 4).

5.Внести відповідні зміни до Програми підтримки громадських організацій ветеранів на 2019-2020 роки, затвердженої рішенням Фастівської міської ради VІІ скликання №6-ХLVІ-VІІ від 11 грудня   2018 року.

6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Фастівської міської ради та голову постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів, законності і правопорядку, боротьби з корупцією, зв’язків зі ЗМІ, громадськістю та політичними партіями.

 

 

Міський голова                                                           М.В. Нетяжук

 

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів