За підтримки голови КОДА до Дня Гідності та Свободи пройшов Кубок Київщини з футболу

image
25 Листопада 2019, 22:12
Поділитися:

Футбольні матчі на Кубок Київської області з футболу до Дня Гідності та Свободи відбулися 23 листопада у селищі Щасливе на Бориспільщині.

Участь в церемонії відкриття Кубку, а згодом і нагородженні переможців взяли начальник управління фізичної культури і спорту КОДА Сергій Тимофєєв та голова Громадської організації «Об’єднання родин Небесної сотні» і «Активістів Революції Гідності», дружина Героя Небесної Сотні Віктора Швеця Тамара.

«Сьогодні в Щасливому мирне небо та світить сонце. Але на сході триває запекла боротьба за незалежність України. Тож ми повинні шанувати всі державні свята і пам’ятні дати, присвячуючи їм різноманітні заходи, такий як сьогодні – Кубок до Дня Гідності та Свободи», – зазначив Сергій Тимофєєв.

Начальник обласного управління фізичної культури вручив сертифікат на комплект тренувальних воріт директору Київської обласної дитячо-юнацької спортивної школи В’ячеславу Сидоренку, для подальшого їх встановлення на футбольному полі закладу. А сільський голова Микола Шмаюн презентував юним футболістам сітки з футбольними м’ячами.

Кубок проводився за спрощеними правилами футболу на майданчиках зі штучним покриттям (60м х 40м) на території Щасливського навчально-виховного комплексу. Участь у змаганнях взяли команди, які заграні в чемпіонаті Київської області з футболу у сезоні-2019/2020.

Учасники розподілилися на дві групи по чотири команди: Група «А»: КОДЮСШ (Щасливе), «Дружба» (Березань), «Каскад» (Бровари), «СК Вертикаль» (Обухів). Група «Б»: «Діназ» (Вишгород), «Арсенал» (Біла Церква), «Форвард» (Васильків), «Центр спорту» (Бориспіль).

Володарем Кубку Київщини з футболу став броварський «Каскад». В фінальному двобої він переграв вишгородський «Діназ». Бронзовими призерами турніру стали господарі змагань, КОДЮСШ (Щасливе).

Ідею проведення та започаткування пам’ятного Кубку Київщини голова обласної державної адміністрації Олексій Чернишов підтримав на зустрічі із родинами Героїв Небесної Сотні та учасниками Революції Гідності.

Це був перший зимовий Кубок за підтримки голови КОДА. Турнір планується проводити щороку та присвячувати змагання Дню Гідності та Свободи.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація