У Борисполі біля «Сільпо» авто збило дівчинку та жінку

image
25 Листопада 2019, 20:03
Поділитися:

За минулий тиждень в Борисполі сталося 9 ДТП. Про це на плановій нараді у Бориспільського міського голови повідомив представник патрульної поліції.

Головною причиною називають перевищення швидкості у межах міста. Втім, ДТП, яке сталося у п’ятницю, 22 листопад, сталося через непрацюючі світлофори. На переході до супермаркету «Сільпо» авто збило дівчину-школярку.

«Дівчинка залишилася живою, тому що впала на жінку, яка переходила дорогу разом з нею. Якби вона впала на асфальт з тієї висоти, на яку її підкинула машина, наслідки були б непередбачуваними. Жінка, яка замортизувала удар, також отримала травми», — повідомив перший заступник міського голови Микола Корнійчук.

Нагадаємо, світлофори того дня не працювали через аварію електромереж, проте патрульна поліція рух машин головною магістраллю міста не регулювала.

«Коли вимикається електропостачання і не працюють світлофори, патрульна поліція повинна працювати цілодобово», — зазначила заступниця міського голови Людмила Ковальова.

Також присутні звернули увагу на поведінку пішоходів. Мовляв, для них також є певні правила, які потрібно виконувати і дбати не лише про власне здоров’я, а й життя інших. Наприклад, почекати кілька хвилин, щоб пропустити машину екстреної медичної допомоги. Часто трапляються випадки, коли «швидка» їде з сиреною, тобто випадок критичний, але змушена зупинятися на «зебрі» і чекати, поки всі пішоходи не пройдуть.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама