На Броварщині за 3 дні лікарня прийняла 23 потерпілих у ДТП, вижили не всі

image
25 Листопада 2019, 19:23
Поділитися:

Лише протягом 22 – 24 листопада (п’ятниця, субота і неділя) до Броварської багатопрофільної клінічної лікарні доправили 23-х постраждалих у дорожньо-транспортних пригодах. Одна жінка серед них загинула. Про це під час сьогоднішньої оперативної наради за участі міського голови доповів Валентин Багнюк, очільник медзакладу. Свою статистику надає і обласна поліція. За інформацією правоохоронців, минулої доби на Київщині сталося майже 40 ДТП.

Як розповів Валенитин Багнюк, у потерпілих в аваріях на Броварщині різноманітні травми – у вигляді поранень і побиття. Одразу 5 учасників суботнього ДТП у Гоголеві отримали переломи різної тяжкості. А жінка, яку вночі віз п’яний водій, померла, не приходячи до тями. Більше половини пацієнтів прооперували, вказує головний лікар.

 

У поліції розповіли деякі подробиці ДТП з трагічним наслідком, яка сталася на вул. Симона Петлюри. Зі слів правоохоронців, працівник СТО викрав автівку, аби покататися із подругою. Чоловік не впорався з керуванням і влетів у дерево, внаслідок чого пасажирка і загинула.

Серед інших випадків Валентин Багнюк назвав також суботню ранкову аварію в Броварах на вул. Ярослава Мудрого, де двоє пасажирів отримали травми. Окрім того, у вчорашньому вечірньому зіткненні на Порошинці перебувала вагітна жінка. Але тут пощастило, обійшлося без тяжких наслідків.

Тим часом у пресслужбі поліції Київщини також вказують на загибель 59-річного чоловіка на Торгмаші. Мовляв, водій збив пішохода та втік із місця події. Винуватця аварії розшукують.

Як зазначають правоохоронці, у випадках зі смертельними наслідками в Броварах, поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України – «порушення правил безпеки дорожнього руху…» Покарання за це, передбачене законом, – позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Читайте також:

Головне фото – Національна поліція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна Бровари