Про будівництво терапевтичного корпусу не йдеться

image
25 Листопада 2019, 16:47
Поділитися:

На плановій нараді у міського голови 25 листопада обговорювалося питання ремонту Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування.

Перший заступник міського голови Микола Корнійчук повідомив, що зараз триває ремонт пологового та інфекційного відділень.

«До весни наступного року, думаю, вони будуть відремонтовані. Якщо довести до ладу існуючі вільні приміщення, можливо, й не треба будувати новий корпус», — заявив Корнійчук.

Ця заява викликала обурення у секретаря міської ради Ярослава Годунка, який повідомив, що з 1 січня 2020 року сільські дільничні лікарні закриватимуть. Тож відповіді на запитання, де розміщувати хворих із сіл та чи вистачить для них місць в районній лікарні, поки немає.

«Не уявляю, де в нашій лікарні є вільні місця, адже терапія і неврологія розташовані в бараках 50-х років. Витратили стільки коштів на проект і його коригування, а тепер будувати не треба», — обурювався Годунок.

Також наголошувалося, що потрібно чітко контролювати розподіл коштів, які міська рада у межах співфінансування з районної радою виділятиме на лікарню.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама