В Броварах на Торгмаші виявили тіло 59-річного чоловіка. Розглядається версія наїзду на пішохода (ФОТО +18)

image
25 Листопада 2019, 13:05
Поділитися:

В неділю, 24.11.2019 року в Броварах на Торгмаші неподалік буд. 48 по вул. Олега Онікієнка було виявлене тіло чоловіка з проламаною головою.
На місце «знахідки» відразу було відправлено слідчо-оперативну групу, яка і з’ясовувала причину загибелі чоловіка та встановлювала його особу.
Як згодом повідомили нашому виданню в Броварському відділі поліції, постраждалий виявився уродженцем Білорусії 1960-го року народження, який проживав в м. Бровари.


За даним фактом події було відкрите кримінальне провадження за ч.2, ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, – караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).
З цього можна зрозуміти, що поліція розглядає версію наїзду транспортного засобу на пішохода. 


Зазначимо, що поруч знаходиться пішохідний перехід. Тіло 59-річного постраждалого виявили в 20-ти метрах від проїжджої частини. Зі слів свідків, на його голові була рубана рана, яка, ймовірно, і стала причиною смерті.
 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed