У неділю горіло в садочку «Сонечко» на вул. Гагаріна

image
25 Листопада 2019, 12:08
Поділитися:

Учора зранку, 24 листопада, сталося займання в приміщенні колишнього садочка «Сонечка», що на вул. Гагаріна, 14. Пожежники з’ясували, що горіло сміття, та швидко його загасили. Про це йдеться в повідомленні броварських і обласних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як зазначено в дописах рятувальників, повідомлення про займання надійшло о 10:16. Уже о 10:56 пожежу локалізували, а об 11:40 – ліквідували.

Як видно з оприлюднених фото, займання сталося в колишньому дитсадку «Сонечко». Рятувальники вказують, що горіло сміття в кімнаті на 2-му поверсі будівлі.

Пожежники працюють над ліквідацією займання

наслідки займання

Зазначимо, дитсадок «Сонечко» протягом років перебуває у закиненому стані. Водночас його територія не загороджена повністю, а потрапити в саму будівлю – доволі легко. На територію регулярно проходять сторонні люди: підлітки, місцеві відпочивальники тощо.

Читайте також: На Броварщині внаслідок пожежі загинула людина − ДСНС

Садочок перебував на балансі ПАТ «Броварський завод будівельних конструкцій». Ще у 2011 році Броварська міська рада ухвалила рішення про прийняття його в комунальну власність. Однак зареєстрували приміщення за територіальною громадою лише в кінці 2018 року.

Уже цього року стало відомо, що управління освіти і науки зробило подання на створення нової юридичної особи. Будівлю планують реконструювати і створити тут новий садок «Дзвіночок».

Читайте також:

Увага! Період пожежної небезпеки у будинках. Про що варто пам’ятати

Фото – ДСНС

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна Бровари