Після нічного ДТП в Броварах жінка, не виходячи з коми, померла в лікарні. Проти водія позашляховика відкрите кримінальне провадження

image
25 Листопада 2019, 11:54
Поділитися:

В ніч на 24.11.2019 близько 02:30 в Броварах на розі вул. С.Петлюри та вул. Металургів трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі позашляховика марки «Volkswagen Toureg». Про це виданню «AT BROVARY» повідомили в Броварському відділі поліції.
Водій 1988 року народження, керуючи транспортний засіб в стані алкогольного сп’яніння на великій швидкості «не вписався» в поворот, зачепив два узбіччя та здійснив наїзд в дерево.
В результаті аварії постраждало два чоловіки (водій та пасажир 1987 р.н.), які отримали травми середньої тяжкості, та жінка 1988 року народження, яка за попередньою інформацією не була пристегнута пасками безпеки. Саме вона постраждала найбільше. Всіх учасників ДТП було доставлено до Броварської клінічної лікарні.
Постраждала жінка знаходилась в комі та не приходячи до тями вчора померла в лікарні.
В соціальних мережах з’явилось повідомлення допомогу в організації поховання загиблої.

За даним фактом дорожньо-транспортної події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, – караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed