Під Броварами в кілометрі від аварії з розірваними тілами «Kia» збила чоловіка (ВІДЕО)

image
23 Листопада 2019, 18:10
Поділитися:

Ніч на суботу, 23-го листопада, ознаменувалася кількома серйозними ДТП на Чернігівській трасі під Броварами. Через кілометр від страшної аварії в селі Семиполки, де загинули двоє людей, трапився ще один наїзд на пішохода.

Біля повороту на село Калита чоловік потрапив під колеса Kia.

 

Близько 22:00 водій «Kia» рухався по трасі в бік Броварів, як раптом перед ним на дорогу вибіг пішохід. Реагувати було пізно: автомобіль збив чоловіка і той відлетів на асфальт. На місце прибула бригада швидкої допомоги та терміново госпіталізувала потерпілого у важкому стані до Броварської клінічної лікарні.

Попередньо, у чоловіка виявили множинні переломи, в тому числі один відкритий. Водій «Kia» розповів, що від пішохода виходив запах алкоголю, що, можливо, і стало причиною необдуманого вчинку, у вигляді вибігання на темну дорогу в недозволеному місці.

Деталі події встановлювала поліція.

Про це все повідомив «Інформатор» на своїй сторінці. Видання «AT BROVARY» з’ясувало трішки більше інформації про цю пригоду.

 

22.11.2019 року близько 22:30, керуючи автомобілем марки «Kia Magentis» та рухаючись по трасі Київ-Чернігів у с. Семиполки Броварського району в напрямку до м. Київ, на 57-му км. допустив наїзд на пішохода 1969 р.н., який перебігав проїжджу частину в невстановленому місці, рухаючись зліва на право відносно руху автомобіля.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження: політравма та госпіталізований до реанімаційного відділення Броварської клінічної лікарні.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed