На Броварщині під час наїзду автівки, двох пішоходів розірвало на частини (ФОТО, ВІДЕО +18)

image
23 Листопада 2019, 17:39
Поділитися:

Увечері п’ятниці, 22 листопада, в Броварському районі сталося страшне ДТП зі смертельними наслідками. У селі Семиполки автомобіль «OPEL» на великій швидкості збив чоловіка і жінку, які вирішили перебігти дорогу.

Від сильного удару обидва пішоходи загинули миттєво. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

 

Чернігівська траса в темний час доби стає дорогою підвищеної небезпеки. Близько 21:00 чоловік та жінка вирішили перетнути її в недозволеному місці та потрапили під колеса «Опеля». Сила удару була такою, що обом пішоходом відірвало кінцівки. Чоловіка автомобіль зовсім протягнув за собою близько десяти метрів. Також під час наїзду, за попередньою інформацією, постраждали водій і пасажир автомобіля.

 

Обидва збитих не мали шансів вижити. Останки загиблих розкидало по проїжджій частині на 50 метрів. «OPEL» протягнув тіло чоловіка і зупинився прямо у освітленого пішохідного переходу, який проігнорувала пара. На місці працювала слідчо-оперативна група, обставини трагедії встановлюються.

Більш детальну інформацію по цю смертельну ДТП дізналися журналісти видання «AT BROVARY».

22.11.2019 року близько 21:00 водій 1988 р.н., керуючи автомобілем марки «Opel Vectra», рухаючись у лівій смузі руху, по вул. Київське шосе у с. Семиполки Броварського району, в напрямку до м. Чернігів, біля  буд. №1-А допустив наїзд на киянина 1986 р.н., та невстановлену жінку, котрі перетинали проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

 

В результаті ДТП пішоходи від отриманих травм загинули на місці аварії. Пасажири вказаного автомобіля: мешканка м. Київ 1990 р.н., та  та мешканка м. Чернігів 1989 р.н., отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та доставлені до Броварської клінічної лікарні.

Наїзд відбувся на неосвітленій ділянці дороги, яка має по дві смуги руху в кожному напрямку.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed