Поліція Броварів оперативно затримала двох автокрадіїв

image
22 Листопада 2019, 16:05
Поділитися:

Сьогодні, 22 листопада, 49-річний житель Броварів повідомив правоохоронцям про угон свого «Опеля». Власник розповів, що залишив авто в несправному стані два дні тому на одній з вулиць міста. Уже за кілька годин злочин розкрили. Про це повідомляє Нацполіція Київської області.

Як зазначають правоохоронці, співробітники поліції спрацювали оперативно. Вони майже одразу встановили та затримали зловмисників. Ними виявилися двоє товаришів 21-річного віку. Молодики зізналися у скоєнні злочину та надали свідчення.

Один з молодиків «запримітив» автівку з відкритими дверцятами і, щоб викрасти її, покликав на допомогу свого друга, зазначають у поліції. Переганяючи викрадене авто «буксируванням» у схованку, зловмисники скоїли ще й дорожньо-транспортну пригоду.

Поліція вилучила автівки як докази. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ст. 289 Кримінального кодексу України – «незаконне заволодіння транспортним засобом».  Зловмисники можуть отримати до 3-х років позбавлення волі, а за деяких обставин – і до 12-ти років.

Головне зображення – podillyanews.com 

Джерело: Трибуна Бровари