Київщина активно долучилася до організації військово-патріотичної гри «Джура»

image
21 Листопада 2019, 21:25
Поділитися:

На Київщині відбувся обласний семінар-тренінг «Школи виховників Джур – 2», метою якого є створення нових постійно діючих осередків (куренів) в закладах освіти та громадський осередках області

Це другий семінар-тренінг Проєкту «Київські обласні семінари-тренінги «Школа виховників Джур» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».

Тренінг провели працівники управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації спільно з працівниками КЗ КОР «Київський обласний молодіжний центр» та КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» в місті Обухів 18-20 листопада.

Навчання проводяться у співпраці з головними організаторами Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та Центром національного відродження.

Загалом у 2019 році Київщина отримала 90 потенційних керівників осередків Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

У 2020 році заплановано проведення ще 6 семінарів-тренінгів.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація