Ротація у броварському «ДемАльянсі»: новими депутатами стали Ірина Нікітчина та Ангеліна Козлова

image
21 Листопада 2019, 20:05
Поділитися:

За підсумками засідання територіальної виборчої комісії від 20.11.2019р., депутатами Броварської міської ради стануть Ірина Нікітчина та Ангеліна Козлова, які мали відповідно номер 12 і 15 у виборчому списку цієї політсили на минулих місцевих вборах. Інші члени команди відмовились від мандатів саме на користь цих кандидатів.

 Нагадаємо, під час позачергової сесії 05.11.2019р. депутати міської ради задовольнили заяви Олега Берестового та Сергія Іллюхіна про складання повноважень депутата міської ради

Чергова «ротація» у фракції «Демальянс»: Іллюхін та Берестовий склади депутатські повноваження 

Територіальна виборча комісія на своєму засіданні 20.11.2019р. розглянула всі заяви та визначила, що депутатами від фракції «Демальянс» стають Ірина Нікітчина, яка має 12 номер у виборчому списку партії, та Козлова Ангеліна, яка має номер 15. За черговістю у списку 8 кандидатів у депутати відмовились від мандату на корись саме цих кандидатур.

Ірина Нікітчина та Бажен Левковець. Бажен, який має 8-й номер у списку,  відмовився від мандату  під час засідання ТВК

Присягу новопризначені депутати складуть 28.11.2019р. під час чергової сесії.

На прохання членів ТВК новоспечені депутати розповіли про себе та напрямки роботи, якими планують опікуватися.

Ірина Нікітчина: «Проживаю в Броварах близько 10 років, балотувалася в 2015 році, але навіть на ставши депутатом, залишалася помічником депутата Андрія Саука. Останній час зосереджена на громадській роботі: брала активну участь у роботі над генеральним планом міста та в численних слуханнях щодо забудов у м. Бровари. За фахом – архітектор, але тимчасово не працюю. Була помічником сільського голови с. Княжичі з питань генплану на громадських засадах. Планую опікуватися питаннями архітектури, земельними та питаннями взаємодії з сусідніми громадами».

Ірина Нікітчина відома в місті своєю принциповою позицією щодо забудовників міста. Так,  близько 3-х років мала судові суперечки з впливовим забудовником міста, але суд став на бік активістки. Також вона авторка проєкту скверу на вул. Шевченка, 4-Б, який став одним із перших переможців у конкурсі з Громадського  бюджету.

Три роки судової тяганини – покарання від забудовника за активну позицію у відстоюванні парку «Сосновий»

Козлова Ангеліна: «З депутатською роботою добре знайома, останній рік фактично виконую обов’язки секретаря «Демальянсу». Не лише протягом роботи в міській раді перейматимуся  питаннями ЖКГ, роботою комунальних підприємств, екології, озеленення, безпритульних тварин та – ключового питання – бюджету міста. Вважаю, що місцеве самоврядування  –  це великі можливості для кожного з нас, треба лише усвідомити свою відповідальність. Тішить, що один рік каденції – це посильно, хоча рік буде непростим».

«Нарубаєте дров – і підете, а нам тут жити», під БМР протестували проти вирубки дерев 

kozlova

Ангеліна Козлова під час акції проти вирубування дерев

Далі члени ТВК ставили депутатам запитання вже як звичайні мешканці міста та побажали їм успіхів у громадській роботі.

«Демальянс

Голова і заступник голови ТВК за роботою

Читайте також:

Нікітчина проти «Альянс-Новобуду»: заборона на зйомку та суддя «на вибір» 
Позов «Альянс-Новобуду» проти Ірини Нікітчиної суд залишив без розгляду 
Екопротест у День Броварів: рятуйте, ми хочемо жити! ФОТО

Фото – із сторінки ДемАльянсу у ФБ

Джерело: Трибуна Бровари