У Броварах запрацювала «Фабрика Святого Миколая»

image
20 Листопада 2019, 10:02
Поділитися:

Із 20 листопада по 18 грудня в міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбуватиметься щорічна благодійна акція «Фабрика Святого Миколая». Кожен може пожертвувати іграшки, канцелярські товари, книжки, одяг чи солодощі для сиріт та інших соціально незахищених дітей. Про це йдеться в повідомленні на офіційному порталі міськради.

«Напередодні свята діти пишуть листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку, а в ніч на 19 грудня засинають із передчуттям справжнього дива. Але є серед нас діти, які особливо потребують підтримки і уваги – це діти-сироти, позбавлені батьківського піклування та діти з особливими потребами. Наша мета – стати Святим Миколаєм саме для таких діток, щоб у їх маленьких серцях не гасла надія, віра в добро і в те, що у кожного є янгол-охоронець, який обов’язково подбає і про них», − йдеться в повідомленні.

Організатори благодійної акції звертаються до всіх небайдужих громадян стати помічниками Святого Миколая і допомогти здійснити хоча б одну дитячу мрію.

Долучитися зможуть усі охочі, передавши дітям подарунки: іграшки, солодощі, канцелярські речі, дитячі книжки та дитячий одяг, ідеться в оголошенні.

Речі можна приносити до 18 грудня 2019 року за адресою: м. Бровари, бульв. Незалежності, 2. Додаткова інформація за телефонами: +38 (04594) 6-11-86, 6-19-00, 4-61-64.

Читайте також:

Якою буде головна ялинка країни та програма святкування зимових свят у столиці
6 додаткових поїздів на зимові свята запускає «Укрзалізниця»

Джерело: Трибуна Бровари