Одна школа відреагувала на матеріал газети про туалетний папір

image
19 Листопада 2019, 15:34
Поділитися:

Інформаційна стаття «Школи без мила та туалетного паперу», надрукований у №42 (1002) від 15 листопада 2019 року, викликав схвальну реакцію у читачів та, на жаль, невдоволення окремих освітян (із етичних міркувань не вказуємо деталей).

Автор матеріалу Наталія Токарчук лише зачепила тему, яка хвилює батьків і учнів міських освітніх закладів, а заступник начальника управління освіти і науки Катерина Шабан надала вичерпний коментар щодо системи забезпечення шкіл санітарно-гігієнічними засобами. Мета статті: вирішити проблему, яка наразі існує, а не образити чи принизити когось. Тому негативна оцінка матеріалу автора викликає здивування і … вдячність за реакцію.

19 листопада до редакції зателефонував батько одного з учнів НВК ім. К. Могилка (школа № 5), який попросив не вказувати його прізвище, і повідомив, що у туалеті закладу нарешті з’явилися довгоочікувані санітарно-гігієнічні засоби. Він не пояснив, із чим це пов’язано і чи надовго така практика триватиме у школі.

Просимо читачів, які мають дітей-школярів, або самих учнів стати «позаштатними кореспондентами» і розповісти, чи змінилася на краще ситуація з туалетним папером у їхніх школах.

Нагадуємо, «Вісті» триматимуть цю тему під контролем, адже вважають, що ознакою цивілізованого і сучасного освітнього закладу є не лише інтерактивні дошки чи розфарбований фасад, а устатковані туалетні кімнати, тим паче, якщо на це виділяється достатньо бюджетних коштів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама