Крадія велосипеда оперативно затримали: двоколісного вже везли здавати в ломбард

image
19 Листопада 2019, 12:34
Поділитися:

Учора, 18 листопада, близько 17:00 до правоохоронців звернувся чоловік, який повідомив про викрадення свого велосипеда. Власник двоколісного залишив його біля «Сільпо». Цього ж вечора карний розшук броварської поліції затримав товариша викрадача, який уже віз продавати ровер. Після цього правоохоронці вийшли і на самого крадія, якого затримали. Про це йдеться в повідомленні поліції Київщини.

Як розповів потерпілий власник велосипеда, транспортний засіб викрали приблизно о 16:30. Чоловік повідомив при випадок за телефоном поліції 102. Уже хвилин через 10 на місці була слідчо-оперативна група, а через 30 хв правоохоронці знайшли двоколісного.

Велосипед і затриманий, що зізнався у викраденні

З повідомлення поліції відомо, що під час розшуку правоохоронці помітили підозрілого пішохода з велосипедом на вулицях Броварів. Чоловік розповів, що везе його в ломбард на прохання приятеля. Аби з’ясувати усі обставини, поліціянти навідалися до того самого друга.

Читайте також: Броварські оперативники затримали серійного крадія

Як зазначено в матеріалах, оприлюднених правоохоронцями, викрадачем виявився 29-річний місцевий житель. Чоловік зізнався у вчиненні злочину та розповів: після крадіжки передав двоколісного своєму товаришу, щоби той його продав. За свій вчинок він розкаявся.

У поліції повідомляють, що за фактом крадіжки відкрите провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Покарання за цей злочин може бути різним: штраф від 850 до 1700 грн, громадські роботи від 80 до 240 год, арешт на термін до 6 місяців чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Читайте також:

Замість пофарбувати, украв автівку і покинув із нею Бровари – поліція

 

Джерело: Трибуна Бровари