Олексій Чернишов відвідав «Університет ІІІ віку» в Білій Церкві

image
18 Листопада 2019, 21:01
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов на зустрічі з міським головою Білої Церкви Геннадієм Диким підтримав ідею створення територіальних центрів надання послуг та відзначив важливість підтримки соціальних проєктів.

Функціонування подібних закладів є однією з ключових складових плану з реалізації «Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року».

Про це зазначив голова Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов під час робочого візиту в Білу Церкву, де він, 18 листопада, відвідав «Університет ІІІ віку».

«Я позитивно здивований тим рівнем опіки, який тут приділяється людям, тією увагою з боку міської влади та керівництва цього закладу. Я вважаю, що таких об’єктів повинно бути більше», — наголосив Олексій Чернишов.

Очільник області також поспілкувався з відвідувачами закладу. Вони висловили вдячність за роботу подібних соціальних об’єктів, які надають їм змогу спілкування та безоплатного навчання.

Варто відзначити, що «Університет ІІІ віку», який відкрився торік, функціонує при відділенні денного перебування Білоцерківської міської ради. Навчальний процес відбувається згідно з календарно-тематичним плануванням та розкладом за низкою дисциплін. Зокрема, наявні психологічний факультет, факультети іноземних мов, хорового співу, декоративно-прикладного мистецтва та комп’ютерної грамотності, відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги й відділення соціальної допомоги вдома.

Олексій Чернишов акцентував на тому, що однією з головних проблем України, і Київщини зокрема, є те, що мешканці, не маючи можливості працевлаштування у себе на Батьківщині, змушені виїжджати на заробітки за кордон. Тим самим часто полишаючи на самоті похилих батьків. Це ще раз підкреслює необхідність створення нових робочих місць та умов для конкурентноздатної зарплатні.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація