«Серійник» цупив дорогі годинники в броварському аквапарку та «Green Fit»

image
18 Листопада 2019, 18:12
Поділитися:

27-річний чоловік із Полтави купував абоненти до фітнесклубів, басейнів, де вираховував шафи забезпечених клієнтів і крав звідти гроші та коштовні годинники. Промишляв зловмисник всією Україною, а в Броварах – у закладі «Green Fit» і в місцевому аквапарку в ТРЦ «Термінал». затримали його минулого четверга. Про це розповідають у Національній поліції Київської області.

Як зазначають у пресслужбі обласної поліції, ще в травні з броварського фітнесклубу молодик викрав годинник, який коштує 300 тис. грн, а також велику суму грошей. Тоді чоловіка затримали й оголосили йому підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – «крадіжка, вчинена у великих розмірах». Та зловмисник переховувався від правоохоронців, суд оголосив про його розшук.

Зі слів начальника відділу комунікації обласної поліції Миколи Жуковича, в Броварах молодик промишляв переважно у фітнесклубі «Green Fit» і в аквапарку в «Терміналі». Однак діяв крадій на території всієї України, адже його ім’я виявили в низці абонементів і квитків у багатьох регіонах.

Кримінальна поліція Броварів затримала зловмисника під час здійснення оперативно-розшукових заходів, ідеться в офіційному повідомленні правоохоронців. Сталося це минулого четверга, 14 листопада, уточнює прессекретар.

За інформацією пресслужби, наразі затриманий перебуває в слідчому ізоляторі. Водночас він може вийти на волю, адже суд обрав міру запобіжного заходу – заставу в розмірі 96 тис. грн.

На момент затримання на руці викрадача правоохоронці виявили годинник вартістю понад 160 тис. грн, зазначають у поліції Київської області.

годинник за понад 160 тис. грнЗа попередньою інформацією, чоловік украв дорогий аксесуар в одному з фітнес-закладів на Чернігівщині кілька днів тому. Власника годинника розшукує броварська поліція та просить його звернутися із відповідною заявою.

Фото – Національна поліція

Джерело: Трибуна Бровари