Підтримати всіх, хто того потребує

image
6 Березня 2019, 15:21
Поділитися:

Перед початком ювілейної п’ятдесятої сесії міської ради VII скликання, що відбулася 21 лютого, мер міста Олександр Панюта виконав приємну місію, вручивши під оплески присутніх ювілейні медалі «Обов’язок виконано з честю» воїнам-інтернаціоналістам, що проживають у Кагарлику, з нагоди пам’ятної дати, яка відзначалася нещодавно, – 30-річчя виведення військ із Афганістану.

Під час розгляду питань порядку денного було заслухано і взято до відома звіт керівника Кагарлицької місцевої прокуратури Михайла Римара про результати діяльності правоохоронного відомства на території нашого міста за 2018 рік. Розгляд питання про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Кагарлицького відділення поліції на території міста Кагарлика перенесено на наступне засідання.

Депутати затвердили звіт про виконання за 2018 рік міського бюджету, а також програми соціально-економічного розвитку міста; внесли необхідні зміни до бюджету поточного року, де серед іншого зі спеціального фонду виділено субвенцію для придбання апарата ЕКГ для районної лікарні (52330 грн) та придбання підсилювача для ЗОШ №2 ім. В.П.Дашенка (10000 грн); із метою покращення фінансово-господарської діяльності, забезпечення розвитку та оновлення матеріально-технічної бази КЖЕП збільшено на 63170 грн статутний фонд цього комунального підприємства. Ухвалено також рішення про безоплатну передачу стола міській бібліотеці для дітей (раніше було передано комп’ютер) для потреб юних користувачів книгозбірні. З балансу КП «Кагарликводоканал» було списано деяке застаріле обладнання, до комунальної власності міста прийнято висаджені торік за обласною програмою дерева та кущі. Заплановане питання про внесення змін до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд при розгляді не набрало достатньої кількості голосів. Депутати розглянули понад шістдесят земельних питань, а в «різному» внесли необхідні корективи до рішення про встановлення місцевих податків і зборів на 2019 рік, а також зміни в складі тендерного комітету міської ради, прийняли рішення про передачу певної нерухомості в господарське відання територіальної громади, надання матеріальної допомоги кагарличанці, яка постраждала від пожежі.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна