Прем’єри у столичних кінотеатрах: автогонки та Ангели Чарлі

image
14 Листопада 2019, 16:21
Поділитися:

Традиційно в четвер на широкі екрани виходять прем’єри. Цього тижня на вас чекає спортивна драма про автогонки, нові пригоди Ангелів Чарлі та фільм жахів про таємничий полароїд. 

Аутсайдери

Лауреати премії «Оскар» Метт Деймон і Крістіан Бейл у фільмі, знятому на основі реальної захоплюючої історії американського автоконструктора-новатора Керролла Шелбі (Деймон) та безстрашного британського гонщика Кена Майлза (Бейл). Вони разом борються з тиском великої корпорації, законами фізики та власними злими духами, аби створити новий революційний спорткар для компанії «Форд» і кинути виклик непереможним машинам Енцо Феррарі у 24-годинній гонці на витривалість у французькому Ле-Мані у 1966 році.
 
Ангели Чарлі

У Чарльза Таунсенда своє детективне агентство, яке скромно названо «Таунсенд». Займаються члени цієї компанії надскладними завданнями, для чого потрібна елітна підготовка – спецслужби, унікальні вміння, абикого сюди не візьмуть. У відділеннях різних країн працюють свої Ангели – суперпрофесійні шпигунки. Сабіна, Джейн і Єлена якраз із таких – під чуйним керівництвом Бослі вони будуть виконувати будь-які завдання, щоб у черговий раз урятувати світ від дуже поганих людей.

 

Полароід

Звичайна старшокласниця Берд знайшла старий фотоапарат-полароїд. Дівчина сфотографувала на нього і свою подругу, і співробітника в магазині антиквару. У той же день Берд дізналася, що і хлопець, і дівчина мертві. Вона зробила ще кілька фотографій, на одній із яких її друзі. Берд гадає, що вони повинні померти наступними і намагається це попередити.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ