Виграти 90 млн євро: українці можуть взяти участь у лотереї

image
14 Листопада 2019, 10:33
Поділитися:

Жителі України можуть приєднатися до розіграшу головного призу популярної лотереї Євроджекпот. На кону − найбільша сума, яка становить 90 млн євро. Найближчий розіграш відбудеться уже цієї п’ятниці, о 21:00 за часом Гельсінкі.

Як повідомляє видання «Еспресо», головний приз лотереї Євроджекпот збільшується. За підсумками останнього розіграшу він досяг 90 млн євро. Це − верхня межа джекпоту. Гроші обов’язково комусь дістануться, з великою ймовірністю вже цими вихідними

Числа, які перемогли в останньому тиражі − 14, 20, 23, 39 і 49 та «щасливі номери» 4 і 10 − ніхто не вгадав. Тільки три гравці отримали приз другої категорії й розділили між собою 930 тисяч євро.

«І на цьому тижні, декільком щасливчикам вдасться зірвати найбільші другорядні призи, навіть якщо всі сім номерів не вгадає ніхто. Справа в тому, що за правилами лотереї Євроджекпот, після досягнення головного призу максимальної позначки, всі додаткові призові кошти при кожній наступній акумуляції розподіляються між переможцями другої призової категорії», − йдеться у повідомленні.

Найближчий розіграш відбудеться цієї п’ятниці, 15 листопада, о 21:00 за гельсінським часом. Жителі України також  можуть взяти участь у лотереї:

за допомогою сервісу theLotter.com, придбавши лотерейний квиток онлайн;
зареєструватися на сайті, а потім вибрати 5 номерів в діапазоні 1− 50, а також 2 додаткових «щасливих номери» в діапазоні 1 − 10;
представники сайту придбають лотерейний квиток з номерами, які ви обрали, і завантажать його відскановану копію до вашого профілю. Таким чином, можна дізнатися чи виграли ви джекпот, як тільки результати лотереї з’являться на сайті.

Євроджекпот − одна з новітніх лотерей Європи. Її перший тираж був проведений навесні 2012 року. Лотерея швидко завоювала популярність як серед жителів країн-учасниць, так і у гравців з усього світу. Одна з головних причин такого успіху − вищі в порівнянні з іншими лото шанси на виграш.

Головний приз кожного розіграшу становить від 10 до 90 мільйонів євро. Так як у Євроджекпоту є верхня межа, при досягненні суми в 90 млн євро його мають обов’язково виграти. У таких випадках, якщо ніхто не вгадує комбінацію з 7 чисел, гроші переходять у наступну призову категорію, і так далі, до виявлення переможця або переможців. У серпні 90-мільйонний джекпот дістався групі гравців з Фінляндії.

 

Джерело: Трибуна Бровари