Юні журналісти показали творчу кухню столиці

image
12 Листопада 2019, 20:19
Поділитися:

У інформаційно-творчому агентстві «ЮН-ПРЕС» відбулася посвята в юні журналісти. Кожна група агентства «ЮН-ПРЕС» презентувала свою творчість під час творчого вечора «На журналістській кухні – новачки».

Ведучі з гуртків «Репортери» та «Краєзнавча журналістика» – вихованці театральної студії «Неформат» (керівник – Наталя Плохотнюк) яскраво й професійно перевтілювалися у різноманітних персонажів і вдало орієнтувалися у непередбачуваних ситуаціях.

Гості свята висловили своє ставлення до професії журналіста, знайшли безліч епітетів і метафор, щоб описати цю важку й неспокійну, але надзвичайно важливу й захоплюючу професію.

Також своє мотивуюче і сповнене надії слово промовила керівниця Інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС» Надія Іллюк.

Під час інтерактивної гри-знайомства всі гості свята брали участь у конкурсах і вікторинах, «креативили», вигадували, танцювали і співали разом.

Ще більше енергетики цьому святу додала чарівна виставка художніх робіт юної письменниці та художниці Марти Дворяківської та виступ молодого музичного гурту «Pill brake», що виконав декілька композицій у стилі інді-рок.

Фінал заходу став дуже зворушливим і щирим. Усі учасники свята зробили велике коло і заспівали гімн журналістів.

Юних і дорослих журналістів привітали також друзі й випускники ЮН-ПРЕСу: радіоведуча Українського радіо Людмила Тягнирядно, тележурналіст, ведучий телеканалу ZIK, викладач КНУ імені. Т. Г. Шевченка Вадим Герасимович, заступник директора оптико-механічного коледжу КНУ ім. Т. Шевченка Марія Герасимович, декан факультету зв’язків з громадськістю і реклами КНУКіМ Ігор Парфенюк, фотожурналіст, режисер і актриса театру і кіно Марина Куценко, керівник проєкту «Різдвяна мрія» пані Наталя. Зірковим подарунком для всіх учасників і гостей свята став виступ молодіжного рок-гурту.

Катерина РЕДЬКО, «ЮН-ПРЕС»

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ