ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ до Стратегії розвитку Бородянської селищної об’єднаної територіальної громади на період до 2025 року

image
12 Листопада 2019, 17:00
Поділитися:

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ

до Стратегії розвитку Бородянської селищної об’єднаної територіальної громади на період до 2025 року

       Бородянська селищна рада за методологічної допомоги та експертного супроводу радника з регіонального розвитку Київського Центру розвитку місцевого самоврядування Тимошенко Тетяни Олександрівни, яка співпрацює з Програмою «U-LEAD з Європою» розробляє Стратегію розвитку Бородянської селищної об’єднаної територіальної громади на період до 2025 року (далі – Стратегія). Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проектів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Ідеї проектів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проектів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Бородянської громади, представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідею(-ї) проекту(-ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Ідеї проектів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Проектні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  2. Термін реалізації проекту – не більше 3 років в період 2020– 2022рр.
  3. Подібний проект ще не реалізовувався на відповідній території.
  4. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту.
  5. Проектна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2).

6.Проектна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Бородянської громади. (Ознайомтеся з переліком завдань Стратегії у додатку 1 до цього оголошення).

  1. Збір проектних ідей триває до 31.11.2019 рокувключно. Проектна пропозиція має бути надіслана не пізніше 23:59 год . 31.11.2019 року.

Проектні пропозиції, які будуть надіслані пізніше встановленого строку чи не відповідатимуть встановленій формі, розглядатися не будуть.

Заповнені форми надсилайте на e-mail:  [email protected] з поміткою в темі «До Стратегії». Якщо у Вас виникли питання, звертайтеся, будь ласка, до сектору місцевого розвитку виконавчого органу Бородянської селищної ради за тел. 5-10-07 або за адресою: смт Бородянка, вул. Нова, 1, кабінет № 4.

Дивіться приклад заповненої форми проектної ідеї наприкінці документа в додатку 3.


Документ Microsoft Office Word-1

Документ Microsoft Office Word-2

Документ Microsoft Office Word-3

Документ Microsoft Office Word-4

Документ Microsoft Office Word-1

Документ Microsoft Office Word-2

Документ Microsoft Office Word-3

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ до Стратегії розвитку Бородянської селищної об’єднаної територіальної громади на період до 2025 рокуБородянська селищна рада.

Джерело: Бородянська селищна рада