В Ірпені міськарада оголосила бойкот очільнику місцевої прокуратури через свавілля

image
12 Листопада 2019, 15:34
Поділитися:

Дата публикации: 12 ноября 2019.

У Ірпінській міськраді вважають, що прокурор Юрій Дмитрунь має одне завдання – робити так, щоб влада Ірпеня боялася реалізовувати нові проекти.

Андрій Літвинов розповів про кримінальні провадження та заявив про бойкот прокурору Юрію Дмитруню

Ірпінська міська рада та виконавчий комітет оголошують про проведення у середу 13 листопада одноденного бойкоту через політичний тиск з боку прокурора Києво-Святошинської місцевої прокуратури Юрія Дмитруня. Інформацію про це розмістив на своїй сторінці фейсбук секретар Ірпінської міської ради та В.О. Ірпінського міського голови Андрій Літвинов.

“З 2016 року, як я почав працювати у міській раді, кожний рік обшуки з вилученням проектної документації, тендерної документації, що
гальмує будівництво всіх інфраструктурних об’єктів в Ірпені.”, – заявив Андрій Літвинов.

Заступники міського голови підтверджують наявність десятків кримінальних проваджень, які відкривались у відповідь на спорудження парків та об`єктів інфраструктури. Проте, за словами чиновників, прокуратура не виграла жодного позову по цих справах і не довела законність своїх дій. У Ірпінській міській раді заявили про чергове провадження, яке блокує побудову школи у місті, мова також може йти про шантаж приватного інвестора.

Міська рада в Ірпені звинуватила Юрія Дмитруня(на фото) у свавіллі

Міська рада в Ірпені звинуватила Юрія Дмитруня(на фото) у свавіллі

Ірпінська міська рада заявила про одноденний бойкот 13 листопада свавіллю прокурора Юрія Дмитруня, а в разі, якщо це не допоможе, чиновники обіцяють іти всією командою до Генерального прокурора та до Офісу Президента.

Раніше, колишній міський голова Ірпеня, Володимир Карплюк, називав Юрія Дмитруня ставленником Луценка та наголошував, що тиск Дмитруня на
Ірпінь пов’язаний конкретно з його бажанням отримати доступ до бюджету Ірпеня та вижати із забудовників квартири.

Видання Голос.UA писало, що Юрій Дмитрунь хизується тим, що він вже заніс за посаду Київського обласного прокурора 500000 доларів.

Джерело: МИСТОИНФОРМ