У Бровари на прийом громадян приїде заступник прокурора Київщини

image
11 Листопада 2019, 17:39
Поділитися:

 Прокуратура Київської області анонсує особистий прийом мешканців Броварів.

Особистий прийом громадян здійснюватиме заступник прокурора Київської області Андрій Петрович Мілевський, зазначено в оголошенні на сайті Броварської міськради. Захід відбудеться 12 листопада з 15:00 до 17:00 в приміщенні Броварської місцевої прокуратури.

Прийом звернень громадян здійснюватиметься за попереднім записом за телефоном: 5-22-24. При собі необхідно мати звернення у письмовій формі та паспорт.

Мілевський Андрій Петрович, народився у 1981 році. У 2006 році закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. В органах прокуратури працює з грудня 2005 року. Працював на посадах помічника прокурора, слідчого, старшого слідчого прокуратури Оболонського району міста Києва, прокурора відділу роботи з кадрами прокуратури Києва, заступника прокурора Шевченківського району міста Києва, Київського прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері, прокурора Святошинського району міста Києва, прокурора Голосіївського району міста Києва, першого заступника керівника Київської місцевої прокуратури № 1 Києва, заступника начальника управління нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Департаменту нагляду в кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України. З вересня 2016 року призначений заступником прокурора Київської області.

Головне фото ‒ з мережі інтернет

Читайте також: Зустріч із мером: де і коли проводять особисті прийоми чиновники?

Джерело: Трибуна Бровари