Комунальники просять писати офіційні звернення, а не панічні пости у Фейсбук

image
11 Листопада 2019, 15:43
Поділитися:

Про це на апаратній нараді у Бориспільського міського голови заявив директор КП «Бориспілводоканал» Олександр Гануш.

«У житловому масиві в мікрорайоні, який називають «Радгосп Бориспільський», відбувся порив трубопроводу. Щоб усунути аварію, було перекрито подачу води. Порив ліквідували, воду пустили, але водопостачання відновити не вдалося, а довелося пускати воду під великим тиском, що є небезпечним. Варто зазначити, що трубам там майже 50 років. Система недосконала, ми постійно відкачуємо каналізаційні стоки. Ці мережі підлягають терміновій замінв. Потрібно зробити реконструкцію системи водопостачання і водовідведення в цьому мікрорайоні», — повідомив Гануш.

Також керівник «Бориспільводоканал» згадав повідомлення у Фейсбук.

«Минулої суботи зранку у Фейсбуці з’явилися гнівні повідомлення, що на розі вул. Горького —Ватутіна, вибачте за термінологію, «течуть «говняні ріки». Дивує, що замість того, щоб зателефонувати диспетчеру водоканалу, люди пишуть у Фейсбук. Ми відправили «аварійку», і за годину все було зроблено», — повідомив Гануш.

Керівник наголосив, що у таких випадках потрібно негайно звертатися до працівників КП «Бориспільводоканал», адже це пришвидшить вирішення проблеми.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама