Супермаркет ЛотОК заходить у Бориспіль

image
8 Листопада 2019, 19:24
Поділитися:

Готується до відкриття перший магазин мережі супермаркетів ЛотОК у бориспільському новому ЖК «Левада» за адресою: пров. Старовокзальний, 4.

У невеликому за площею, але ошатному торгівельному залі на першому поверсі багатоквартирного будинку ЖК працюватиме нова для Борисполя мережа супермаркетів. Відкриття заплановане на середину листопада. Уже завезли обладнання і розмістили товар. Адміністратор магазину говорить, що ЛотОк пропонує широкий асортимент продуктів харчуванння. І хоча ця мережа маркетів розповсюджена у столиці та кількох областях України, в Київській області тільки освоює позиції. 

Мешканці ЖК «Левада» задоволенні, що відкриється супермаркет поряд із будинками, бо не доведеться їздити на закупи у центр міста.

«Як добре, що під боком, у кроковій доступності у нас буде свій магазин, де можна купити товари, які потрібні щодня: м’ясо-молочну продукцію, хліб, воду», — говорить Тетяна, яка нещодавно придбала квартиру та з родиною переїхала в новий будинок.

Практика відкривати супермаркети у житлових масивах не характерна для Борисполя — більшість великих мережевих магазинів розмістилися на вулиці Київський Шлях. ЛотОк у новому ЖК – вигідна пропозиція для мешканців комплексу.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама