Кабмін виділить кошти на будівництво нових шкіл і садочків на Київщині

image
8 Листопада 2019, 19:15
Поділитися:

Про будівництво шкіл, дитячих садочків і стадіонів говорили під час селекторної наради з регіонами під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука. Урядовці порушили ряд проблем та озвучили план щодо зведення об’єктів соціальної інфраструктури у 2020 році.

«Це лише маленька частина великого будівництва, яке ми будемо розгортати. Наше з вами завдання, щоби з 1 березня, після закінчення зими, країна почала активно будуватися», — відзначив Олексій Гончарук.

За дорученням Прем’єр-міністра, регіони до 15 листопада мають надати Кабінету міністрів зведену інформацію про пріоритетні проєкти щодо реконструкції наявних ДНЗ, ЗОШ і стадіонів, а також надати плани щодо будівництва нових.

Крім того, за рахунок субвенції з державного бюджету здійснюватиметься закупівля шкільних автобусів, що сполучатимуть із новими об’єктами ближні населені пункти. А також ремонт обласних автомобільних доріг місцевого значення та комунальних доріг всередині населених пунктів.

Відзначимо, що у 2019 році, згідно з розпорядженням КМУ від 15.05.2019 №351, за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) реалізується 9 інвестиційних проєктів. Цього року готуються до введення в експлуатацію три об’єкти.

Київською облдержадміністрацією оголошено конкурсний відбір інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися коштом ДФРР у 2020 році на території Київської області. Прийом документів триває до 26.12.2019.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація