Від іграшок до равликів: у Києві відкрилася виставка Схід-Експо

image
8 Листопада 2019, 16:46
Поділитися:

Сьогодні в Українському домі відкрилася бізнес-виставка «Схід-Експо – 2019». Це відкрита платформа для налагодження контактів між підприємцями, бізнес-експертами та представниками міжнародних організацій. В її рамках проходять панельні дискусії, презентації, тренінги на тему підприємництва, експорту, інвестицій та міжрегіонального економічного співробітництва.

Особлива увага виставки – підприємцям східної України. Центральною подією стане презентація продукції та послуг від майже 200 представників мікро-, малого та середнього бізнесу Донеччини, Луганщини та Азовського узбережжя Запоріжчини.

Проєкт реалізується у рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Такою виставкою організатори прагнуть сприяти розвитку підприємництва серед постраждалого від конфлікту населення на сході України.

Гості цьогорічного «Схід-Експо» дізнаються про історії успіху підприємців, інноваційні технології, розвиток бізнес-інфраструктури та можливості для розширення ринку в галузях харчової промисловості, текстилю, кераміки, туризму та інших. Це також освітній майданчик для обміну інформацією про поточні програми, послуги та ресурси для підприємців зі сходу України.

Що презентують підприємці на виставці-ярмарці.

Косметику та мила, керамічні вироби, м’які іграшки з Маріуполя та дерев’яні конструктори. 
Українські сувеніри: хустки, шарфи та бандани з українськими орнаментами зі Щастя, народні ляльки.
Вбрання для дітей та дорослих.
Продукти харчування: мед, варення, соуси, сири та м’ясні вироби, пряники та кондитерські вироби, і навіть равликів, вирощених на запорізькій фермі.






Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ