Вибух у Святошинському районі: нові подробиці замаху на відомого бізнесмена

image
7 Листопада 2019, 14:25
Поділитися:

У середу, 6 листопада, близько 21:40 у Святошинському районі на Брест-Литовському шосе вибухнув «Мерседес». Як з’ясувалося невдовзі, підірвали автомобіль директора фармацевтичної компанії Ігоря Сала. Його охоронець загинув.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва. 

За попередньою інформацію, до підриву авто може бути причетний мотоцикліст. Він поклав на дах автомобіля вибухівку та втік. Для його розшуку і затримання введено спеціальну поліцейську операцію.

– Внаслідок вибуху загинув 40-річний поліцейський, який здійснював фізичну охорону підприємця відповідно до договору. Ще двоє – 57-річний бізнесмен та 34-річний водій з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості перебувають у медичних закладах на стаціонарному лікуванні, – розповіли правоохоронці.

Наразі слідством розглядається кілька версій скоєння цього злочину. Пріоритетною є – підприємницька діяльність 57-річного бізнесмена.

Журналіст Станіслав Речинський на своїй сторінці в Facebook розповів, що Ігор Сало зараз відомий не стільки фармацевтичним бізнесом, скільки тіньовими схемами поставок вугілля.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ