Побудують АТБ на 35 км

image
7 Листопада 2019, 12:50
Поділитися:

Із другої спроби ТОВ «АТБ-ТОРГСТРОЙ» отримав «добро» від виконавчого комітету Бориспільської міської ради на містобудівні умови та обмеження для будівництва супермаркету в районі 35 км.

Вперше забудовник виходив на виконком із цим питанням 1 липня 2019 року. Тоді виникли питання щодо відсутності паркувальних місць. Згодом питання винесли на розгляд 4 листопада. Представник підприємства-забудовника запевнила, що були враховані усі попередні зауваження, а проект пройшов будівельну комісію і отримав позитивний висновок.

Тож питання «Про надання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва по вул. Броварська, 1а у місті Борисполі товариству з обмеженою відповідальністю «АТБ-ТОРГСТРОЙ» на реконструкцію митно-ліцензійного складу під торгово-офісний центр з добудовою торгівельного залу» члени виконкому підтримали.

Нагадаємо, що мережа «АТБ» купила приміщення на розі вулиць Броварської та Київський Шлях. Також підприємству належить земельна ділянка поруч, загальною площею 0,2039 га. Чотириповерхівка, яка там розміщена, буде офісним приміщенням, до неї планується прибудувати одноповерховий торговий зал АТБ. Новий супермаркет складе конкуренцію сусіднім — «Новусу» і «Екомаркету».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама