Чи погодиться Бориспіль орендувати за копійки приміщення на вул. Гоголя, 2

image
5 Березня 2019, 10:27
Поділитися:

Пристрасті по-бориспільськи щодо будівлі колишньої дитячої поліклініки не закінчуються. Район надав місту відповідь на звернення про передачу приміщення у власність. Лікарі районної первинки збираються порушити питання на сесії Бориспільської міської ради 5 березня.
1 березня на ім’я Бориспільського міського голови Анатолія Федорчука надійшла відповідь від голови Бориспільської районної ради Владислава Байчаса щодо звернення від 4.01.2019 р. №12-26-57 про передачу територіальній громаді міста Бориспіль цілісного майнового комплексу за адресою вулиця Гоголя, 2 із власності територіальної громади сіл Бориспільського району у власність міста Бориспіль.
Нагадаємо, 21 лютого на сесії Бориспільської районної ради депутати підтримали пропозицію передати частину приміщення будівлі колишньої дитячої поліклініки з балансу Комунального медичного закладу Бориспільської районної ради «Бориспільський центр первинної медико-санітарної допомоги» на баланс Комунального некомерційного підприємства «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» КНП («БЛІЛ»). Надалі було заплановано, і у відповіді це зазначено, що лікарня передасть приміщення разом із рухомим майном (столи, шафи, комп’ютерна техніка тощо) за 1 грн 20 коп. під розміщення лікарів загальної практики — сімейної медицини КНП «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».
Лікарі, поки що районної первинки, збираються на сесію Бориспільської міської ради, щоб відстоювання свої робочі місця, а також задля підтримки бориспільців, котрі підписали з ними декларації (а це 22000 містян)

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама