Понад 50% опіків тіла: не зачепер і поліз на цистерну не для селфі – поліція

image
5 Листопада 2019, 19:45
Поділитися:

15-річного хлопця вдарило струмом понад 27 тис. вольт, коли він намагався перелізти через вантажний вагон на залізничному вокзалі міста. Інцидент трапився 4 листопада. Про це повідомляють у поліції Київської області.

Як удалося з’ясувати журналістам «Трибуни», 15-річний постраждалий К. навчається на І курсі Броварського професійного ліцею на зварювальника. Зареєстрований хлопець у столиці, а проживає у с. Русанів.  За інформацією директора ліцею Миколи Ладана, у понеділок, 4 листопада, підліток прийшов на навчання вперше після тижневої хвороби. Того дня до 13:15  група перебувала на виробничому навчанні, а після цього К. разом із другом пішли на залізничний вокзал. Друг містком пішов до батька на Торгмаш, а К. залишився на вокзалі. Про це директору розповіла мами потерпілого підлітка. Сама жінка від спілкування із журналістами відмовилася.

Що трапилося далі – невідомо. За інформацією правоохоронців, хлопець намагався перелізти через вантажний вагон на залізничному вокзалі міста. Як з’ясувалося згодом, через цистерну, яка стояла за вокзалом.

Читайте також:

Броварського учня вдарило струмом на даху електрички
Помер Олександр Терещенко

Від струму потужної сили підліток упав на землю, на ньому загорівся одяг. Хлопцю вдалося самотужки загасити вогонь, а потім К. звернувся за допомогою до працівників станції. Близько 15 год  вони і викликали правоохоронців та швидку медичну допомогу.

Читайте також: 70% опіків тіла: задля екстремального фото на станції «Бобрик» підліток заліз на сітку під напругою

Відразу медики ввели підлітку обезболююче, позаяк він отримав понад 50% опіків тіла, та транспортували у броварську лікарню.

Як повідомили у реанімаційному відділенні ББКЛ, у підлітка – опіки вогнем ІІ ступеня: обличчя, шиї, тулуба, лівих кінцівок.

Через годину – о 16:15 –  підлітка госпіталізовано до столичного опікового відділення. Стан хлопця медики оцінили вкрай важким.

Спеціалістка  відділу комунікації Нацполіції у Київській області Віталія Грохольська спростувала версію, що підліток був зачепером чи намагався зробити на цистерні селфі.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч.І ст. 276 ККУ «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту». Наразі проводиться розслідування.

У свою чергу в ліцеї організовують підлітку допомогу донорами та коштами на лікування.

У навчальному закладі К. характеризують позитивно і називають одним із кращих учнів ліцею.

Читайте також:

Вражений струмом школяр з Броварів потребує допомоги, його готують до перельоту в Бостон

«Друг узяв мене на «слабо»: Женя Агабеков після 13 операцій повернувся з Бостона

Пожежа на Київській і удар електрострумом на Залізничній, – надзвичайні події вихідних

 

Джерело: Трибуна Бровари