Центр Києва в наступному році зазнає змін

image
5 Листопада 2019, 15:39
Поділитися:

У КМДА радилися, як покращити благоустрій у центральній частині міста Києва у 2020 році.

Для сучасного зовнішнього вигляду Києва та відповідно до екологічних світових стандартів у наступному році місто планує закупити контейнери для розбірного збору сміття. Такі контейнери мають бути однотипними, естетичними та антивандальними. Також планується докупити нову прибиральну техніку, яка буде універсальною для сезонних потреб, тобто влітку – чистити тротуари, взимку – сніг.

Нині розробляються нові Правила благоустрою, які мають вирішити проблему утримання позабалансових територій, де влаштовують стихійні сміттєзвалища або поселення безхатченків, врегулювання системи відеоспостереження, визначення об’єктів комунальної власності, чітке окреслення об’єктів культурної спадщини, оновлення об’єктів транспортної інфраструктури, умови розміщення атракціонів, пожежна безпека, врегулювання питання видачі контрольних карток на тимчасове розриття та багато інших важливих питань

Основна проблема для столиці – безвідповідальні балансоутримувачі, які не дбають про свою територію. У такому випадку найдієвішим механізмом впливу є підвищення штрафів до максимально можливих розмірів.

Нагадаємо, що комфортне проживання у місті починається із естетичного вигляду столичних вулиць:

  • однотипних тротуарів;
  • урн єдиного зразка;
  • зручних вказівок для туристів;
  • своєчасного вивезення сміття.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ